Skip to main content
Vibor achtergrond website

Waarom kiezen voor Vibor

Integrale werkwijze

Vibor onderscheidt zich in haar aanpak voor het onderhoud en beheer van de openbare en buitenruimte. Voor deze aanpak is gekozen, omdat de openbare ruimte het visitekaartje is van de opdrachtgever. De zorg van de openbare ruimte heeft tegenwoordig niet alleen te maken met de opdrachtgever, maar ook met diverse gebruikers, zoals bewoners en ondernemers. Ieder levert daarbij vanuit een eigen kijk en achtergrond een specifieke bijdrage. Zorg voor de openbare ruimte vraagt dan ook om een goede afstemming van werkzaamheden. Uiteindelijk gaat het erom dat de gebruiker van de openbare ruimte kan zeggen: “het ziet er goed en verzorgd uit”.

In de praktijk

Vibor zal voor u een volledig portfolio van ontwerp, beheer en uitvoering van uw buitenruimte aanbieden. In de ontwerpfase onderzoeken wij samen met de opdrachtgever de meest kostenbesparende en innovatieve oplossingen om tot een verantwoord onderhoudsplan voor uw buitenruimte te komen, dat binnen het gestelde budget blijft. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw programma van eisen. 

In de uitvoeringsfase staan de begrippen kwaliteit en veiligheid centraal om de gemaakte afspraken na te komen. Als werkgever zorgt Vibor ervoor dat de medewerkers beschikken over alle noodzakelijke vakkennis en certificaten.