Skip to main content
Vibor achtergrond website

Wat we doen

Dienstverlening voor gemeenten

Vibor is ontstaan uit een samenwerking tussen de gemeente Hellevoetsluis en een betrokken ondernemer die de uitdaging zag in het privatiseren van de dienst onderhoud openbare ruimte zonder het verlies van banen.

Met deze uniek samenwerking is VIBOR uitgegroeid tot een onderneming die is staat is alle gemeentelijke diensten aangaande het onderhoud en beheer van de openbare ruimte uit te voeren tegen een scherp budget zonder verlies van kwaliteit.

Vibor voert alle werkzaamheden uit met een team van specialisten en medewerkers met de juiste vakkennis. Daarnaast biedt de organisatie ook de ruimte aan jongeren en werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt om carriere in de groenvorziening te beginnen. Speciaal voor deze groep heeft Vibor in samenwerking met gemeenten een special programma ontwikkeld om deze werkzoekende weer op te nemen in het arbeidsproces.

De werkwijze van Vibor is er op gericht om de een optimale balans te vinden tussen kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en sociale betrokkenheid, daarbij wordt constant gezocht naar oplossingen die ertoe bijdragen dat deze dienstverlening betaalbaar blijft. 

Bedrijven en instellingen

Vibor veegwagen op de industrie

Voor bedrijven heeft Vibor een unieke werkwijze samengesteld om met de opdrachtgever tot het meest efficiënte beheer en onderhoudsplan te komen voor zijn bedrijfsterrein. Deze oplossing kan liggen op het totale beheer en onderhoud, maar ook in de deelgebieden van het terreinonderhoud zijn wij sterk.

Ons systeem is erop gebaseerd om de continuïteit en toegankelijkheid van uw terrein te waarborgen en het de uitstraling te geven die past bij uw bedrijf. Onze expertise is onder meer integraal beheer en onderhoud van bedrijfsterrein in de Industriële sector maar ook in de petrochemische sector.

Uiteraard heeft Vibor ook passende methode voor instellingen waarbij met name rekening is gehouden voor met de specifieke werkwijze bij instellingen. 

   

 

 

 

 

 

Beheer en onderhoud

Door combinatie van private- en publieke kennis op het gebied van onderhoud en reiniging van de buitenruimte is Vibor in staat om alle vitale uitvoeringstaken van een gemeente op adequate en duurzame wijze tot uitvoering te brengen. Ook naar volledige tevredenheid van de eindgebruikers (bewoners) die desgewenst participeren in de voor hun gewenste wijkaanpak. Snelle besluitvaardigheid en slagvaardigheid voor een leefruimte naar ieders tevredenheid is het uitgangspunt.