Skip to main content
Vibor achtergrond website

Wie zijn wij

Vibor is een veelzijdig bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het adviseren en beheren van uw woon-, werk- en leefomgevingen in Zuidwest Nederland. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, industrie, bedrijven en (zorg)instellingen. Voor gemeenten beheren en onderhouden we de woonwijken en openbaar gebied. Op diverse industrie- en bedrijfsterreinen onderhouden we het gehele terrein op gebied van reiniging, zwerfafval, groen en gladheidbestrijding.

Vibor is ontstaan onder de vlag van Aannemersbedrijf Lindeloof. In 1998 is de buitendienst van de afdeling beheer van de gemeente Hellevoetsluis geprivatiseerd en is deze afdeling als onderdeel bij Lindeloof verder gegaan. In 2003 is dit onderdeel verzelfstandigt binnen Lindeloof en verder gegaan onder de naam Vibor.

Vibor is een bedrijf dat graag de zorg uit handen neemt van de opdrachtgever. Dit uit zich in een persoonlijke benadering en frequent contact met opdrachtgevers en de gebruikers en het leveren van maatwerk. Bij Vibor heeft sinds het begin van het ontstaan van het bedrijf de maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel gestaan. Het bedrijf heeft altijd de inzet van sociaal minderen gestimuleerd en is hier actief mee aan de slag gegaan. Naast deze sociale gedachtegang wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vanaf het begin toegepast. Vibor staat voor een goede balans tussen uitstekende dienstverlening en financieel-economisch rendement. Ook van onze leveranciers vragen we een duurzame aanpak. We streven naar groei, zodat opdrachtgevers op Vibor kunnen bouwen, nu en in de toekomst.